All-in kerst Wok Buffet

            Bij Asia Plaza kunt u genieten van all-you-can-eat. Geniet       onbeperkt van onze soepen, voorgerechten, wok, teppan yaki, warm buffet, specialiteiten en nagerechten

VOOR EEN Kerst – DINER BIJ ASIA PLAZA

 

Met kerst kunt bij ons terecht voor een culinaire, gezellige en warme avond.

Ons kerst all-in wokbuffet zal bestaan uit Chinees-Indische, Japanse en diverse Europese gerechten. Deze zullen aangevuld worden met diverse heerlijke gerechten en als afsluiter een buffet gevuld met heerlijke desserts. 

De prijzen zijn inclusief frisdrank, koffie/thee, Tapbier, wijn.

Tarieven:
12 jaar en ouder: €48,95 
4 t/m12 jaar: €29,95
0 t/m 3 jaar: gratis
 

*Reserveren gewenst 

Samen genieten tijdens de kerstdagen

Het lijkt nog even te duren, maar voor u het in de gaten heeft staat Kerst 2023 al voor de deur. De tijd van gezelligheid, cadeautjes en vooral lekker eten! Maar na een jaar wachten gaat u toch niet dagen in de keuken staan? Precies! Daarom doen wij dat wel voor u. Maar wat kunt u de komende kerst van ons verwachten?

Tijdens de feestdagen wilt iedereen genieten van de gezelligheid, het samenzijn met familie en vrienden en natuurlijk lekker eten. U wilt zich geen zorgen maken over boodschappen, al het geregel en of niemand iets tekort komt. Dan is Asia Plaza perfect! Bij ons zal niemand iets tekort komen. De keuze aan eten is immens en dankzij onze  arrangementen zult u wat betreft uw kerst diner ook niets tekort komen en is er voor ieder wat wils.

Reserveer hier online

Heb je een vraag of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op óf gebruik onze reserveringsmodule!

reserveren gewenst via website of telefonisch

Adres

Hoevestein 217,
6708 AJ Wageningen

Contact

Telefonisch contact 
0317 45 00 55

Openingstijden

Wij zijn alle dagen geopend van  12:00-21:00