De Sichuan keuken 四川餐
De Sichuan keuken 四川餐
Deze provincie in West China kenmerkt zich door zijn pittige gerecht. Rode pepers, sambal en chili-olie worden veelvuldig gebruikt bij het bereiden van gerechten.
180. Jiaoyan jicao 椒盐虾 €21,65
Pittige grote Black Tiger garnalen met jasje
181 Hechuan Niu 合川⽜牛 €17,50
Biefstuk met Peultjes, Chin Champ in chilisaus
182 Mapo Muer Rou 麻婆⽊木⽿耳⾁ €21,65
Varkenshaas roergebakken met Wolke oor champignon
183 Bawang Ji ⼋八王鸡 €17,00
Malse kipfilet met broodkruimels in pittige saus en fijn gesneden groenten
184 GongBao Ji 宫保鸡 €16,50
Kipfilet met paprika in Gongbao saus, licht pittig
185 Sieuw YeKei 椒盐鸡 €17,25
Krokante kipfilet met pittige kruiden en paprika
186 Yangrou 香草姜羊肉 €19,95
Malse plakjes lamsvlees in pikant gekruide saus
187 Youlong Xifeng 游⻰龙戏凤(辣) €21,95
Krokante kipfilet met pittige kruiden en paprika