De Sichuan keuken 四川餐
De Sichuan keuken 四川餐
Deze provincie in West China kenmerkt zich door zijn pittige gerecht. Rode pepers, sambal en chili-olie worden veelvuldig gebruikt bij het bereiden van gerechten.
180. Jiaoyan jicao 椒盐虾 €22,75
Pittige grote Black Tiger garnalen met jasje
181 Hechuan Niu 合川⽜牛 €19,50
Biefstuk met Peultjes, Chin Champ in chilisaus
182 Mapo Muer Rou 麻婆⽊木⽿耳⾁ €20,95
Varkenshaas roergebakken met Wolke oor champignon
183 Bawang Ji ⼋八王鸡 €19,00
Malse kipfilet met broodkruimels in pittige saus en fijn gesneden groenten
184 GongBao Ji 宫保鸡 €18,50
Kipfilet met paprika in Gongbao saus, licht pittig
185 Sieuw YeKei 椒盐鸡 €18,75
Krokante kipfilet met pittige kruiden en paprika
186 Yangrou 香草姜羊肉 €25,00
Malse plakjes lamsvlees in pikant gekruide saus
187 Youlong Xifeng 游⻰龙戏凤(辣) €22,95
Krokante kipfilet met pittige kruiden en paprika
Recente reacties