De Sichuan keuken 四川餐

De Sichuan keuken 四川餐

Deze provincie in West China kenmerkt zich door zijn pittige gerecht. Rode pepers, sambal en chili-olie worden veelvuldig gebruikt bij het bereiden van gerechten.

180. Jiaoyan jicao 椒盐虾 €22,75
Pittige grote Black Tiger garnalen met jasje

181  Hechuan Niu 合川⽜牛 €19,50
Biefstuk met Peultjes, Chin Champ in chilisaus

182 Mapo Muer Rou 麻婆⽊木⽿耳⾁ €20,95
Varkenshaas roergebakken met Wolke oor champignon

183 Bawang Ji ⼋八王鸡  €19,00
Malse kipfilet met broodkruimels in pittige saus en fijn gesneden groenten

184 GongBao Ji 宫保鸡 €18,50

Kipfilet met paprika in Gongbao saus, licht pittig

185 Sieuw YeKei 椒盐鸡 €18,75

Krokante kipfilet met pittige kruiden en paprika

186 Yangrou 香草姜羊肉 €25,00
Malse plakjes lamsvlees in pikant gekruide saus
 

187 Youlong Xifeng 游⻰龙戏凤(辣) €22,95

Krokante kipfilet met pittige kruiden en paprika